A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

Academica Medical
  
Meniu

Confidențialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Centrul Medical Academica este operator de date personale conform Legii 677/2001.

S.C. Medical Prestige S.R.L. operează Centrul Medical Academica Pitar Moș și este autorizat cu numărul 19423 în scopul oferirii de servicii medicale.

S.C. Anais Medical Center S.R.L. operează Centrul Medical Academica Aviatorilor și este autorizat cu numărul 0023031 în scopul oferirii de servicii medicale.

Prin intermediul departamentului Servicii Clienți și al personalului medical, Centrul Medical Academica prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: nume și prenume, sex, data și locul nașterii, telefon/fax, email, profesie, loc de muncă, cod numeric personal, date privind starea de sănătate prin mijloace manuale/automatizate, destinate mijlocirii serviciilor de sanatate.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. Medical Prestige S.R.L. și S.C. Anais Medical Center S.R.L. au obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este evidența electronică a pacienților clinicii, necesară pentru efectuarea programărilor și pentru efectuarea rapidă a programărilor la consulturi ulterioare (scurtarea timpului de așteptare la telefon sau în fața operatorului, atunci când programarea se face personal la Recepție) și pentru ușoara urmărire a antecedentelor medicale ale pacienților.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele. Însă aceste date sunt necesare pentru scopurile de mai sus. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării programării solicitate și, ca urmare imposibilitatea de a vă oferi serviciile pentru care vă adresati Centrului Medical Academica.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate altor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la secretariatul Centrului Medical Academica. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate altui operator.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, telefonic sau pe adresa office@academica-medical.ro

Observație:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale.