A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

Academica Medical
  
Meniu

Despre noi

Centrul Medical Academica oferă servicii medicale integrate clinice și paraclinice, respectiv consultații în ambulatoriu pentru toate specialitățile clinice, intervenții chirurgicale, analize de laborator și investigații de imagistică medicală.

Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat și diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism și cu respect. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate. Avem credința că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie și respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie.

Fondat și administrat de patru medici români, Centrul Medical  Academica reprezintă materializarea viziunii și experienței acestora. Pornind de la principiul "pacientul are dreptul să fie tratat complet și corect", s-a investit în trei direcții principale: echipa de medici, echipamente și locație.

Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formată în momentul de față din 15 profesori și conferențiari universitari și peste 100 de medici primari și specialiști. Suntem onorați și mândri că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi clienților noștri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Cele două locații – una în imediata apropiere a Pieței Romane iar cealaltă în Piața Charles de Gaulle – se disting prin atmosfera caldă și elegantă. Academica Pitar Moș este găzduită într-o clădire veche ce păstrează și acum eleganța și farmecul perioadei interbelice, cu spații largi și luminoase, așa cum se construiau casele pe-atunci: solide și cu personalitate. Academica Aviatorilor este varianta modernă, cochetă, desenată în linii curbe și culori vii.

Procesul de diagnosticare se sprijină pe investigații realizate cu ajutorul unor echipamente moderne, performante și alese cu grija ca tehnologiile utilizate să fie cât mai puțin invazive.

Pornind de la principiul "nu există boli, există bolnavi", asigurăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine și rapiditate în redobândirea și menținerea celui mai prețios bun al omului: SĂNĂTATEA.