A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

Academica Medical
  
Meniu

Remodelare corporală cu LipoLite și Accent XL

LIPOLITE – modelare corporală prin lipoliză asistată Laser

Lipolite vă ajută să scăpați de depozitele de grăsime fără a se interveni cu bisturiul! Este cea mai nouă și modernă metodă de eliminare a pernițelor încăpățânate de grăsime care rezistă dietei și exercițiului.

Lipolite necesită anestezie locală, cu potențare intravenosă, nu există dureri post procedură, recuperarea totală se face în două zile iar după numai două ore de la intervenție pacientul pleacă acasă.

Rezultatele sunt spectaculoase pentru că odata eliminată grăsimea din zona asupra căreia se acționează, nu se va mai depune în acel loc! 

Ce este LIPOLITE?

LipoLite este o tehnologie revoluționară de sculptare a corpului, este o lipoliză asistată laser ce poate trata zone problematice pe care liposucția tradițională le rezolvă numai invaziv. LipoLite este perfect pentru eliminarea acelor depozite  de grăsime care rezistă dietei și exercițiului, abordând eficient și zonele mai mici și mai delicate de pe corp și față care prin alte metode nu pot fi rezolvate. 

Se poate folosi și ca intervenție componentă a liposucției clasice; de asemenea și-a dovedit eficiența și-n tratamentul hipersudorației, ca alternativă a injecțiilor cu Botox. Foarte important de știut este că Lipolite este recomandat și în cazul unei lipoaspirații clasice anterioare ce nesită corecție. 

Cum funcționează LipoLite?

LipoLite dispune de un tub minuscul, numit canulă, care este introdus în piele printr-o mică incizie. Un fascicul de laser este transmis printr-o fibră optică de-a lungul canulei și lichefiază depozitele de grăsime în zona tratată. Grăsimea lichefiată este apoi îndepărtată prin aceeași incizie minusculă. Zonele unde se foloseste Lipolite sunt, cu precădere: gâtul, abdomenul, coapsele, fesele, linia bustului si brațele.

Rezultatul LipoLite:


Rezultatele sunt vizibile după o singură procedură. Vă puteți întoarce la lucru după un weekend cu alte forme și dimensiuni iar rezultatele se intensifică în continuare în următoarele șase-opt săptămâni. Această metodă duce la revenirea curbelor naturale ale corpului si redefinirea musculaturii.

LipoLite necesită doar anestezie locală, cu sau fără sedare intravenoasă, în funcție de mărimea zonei abordate. Tratarea unor zone cu depozite mari de grăsime necesită diferite variante de anestezie generală ce vor fi alese la recomandarea medicului curant. Durerile post procedură sunt semnificativ diminuate.  

Avantajele lipolizei asistate laser sunt următoarele:

 • Procedura este minim invazivă și mai puțin traumatică decât liposucția clasică.
 • Poate să trateze și zone cu contur și consistență neregulată.
 • Recuperare rapidă și efecte nedorite postoperatorii reduse la minim.
 • Sângerare și tumefiere minimă datorită coagularii laser.
 • Încălzirea susținută a tesuturilor din timpul tratamentului determină modificări benefice la nivelul tesutului cutanat;  încălzirea non-specifică a dermului și hipodermului îmbunătățește aspectul general al pielii, aceasta devenind mai fermă și mai netedă.
 • Permite tratarea unor zone nepotrivite pentru liposucția clasică: față, genunchi, brațe, abdomen superior.
 • Procedura se poate realiza și sub anestezie locală (spre deosebire de liposucție, care necesită anestezie generală).
 • Un mare avantaj al metodei constă în formarea de colagen nou la nivelul pielii, asigurând astfel retracția acesteia. Se evită astfel efectul de “piele lăsată”. Prin această retracție se ameliorează parțial și aspectul vergeturilor (după o sarcina). 

  

 

Unde se face LIPOLITE?

LipoLite se efectuează în premieră în România doar la Academica Aviatorilor. Procedura este efectuată de

Notă: Pentru vizualizarea filmului la calitate optimă a imaginii, setați rezoluție HD de la butonul “setări”, rotița din partea dreaptă jos a ecranului!

ACCENT XL - tonifiere și remodelare cutanată

Accent XL, platforma unică cu multiple aplicații bazate pe tehnologie cu radio frecvență pentru tratamentul non-invaziv și fără durere al tegumentelor din diverse zone ale corpului.

Accent XL reprezintă o modalitate confortabilă de tonifiere și remodelare cutanată. Are efecte favorabile asupra fermității si texturii pielii (ameliorarea aspectului ridurilor și a liniilor fine) prin proceduri de tratament rapide, sigure, fără durere. De asemenea, se poate utiliza și pentru skin tightening (ameliorarea laxității) și îmbunătățirea conturului din diverse zone ale corpului.

Accent XL acționează prin încălzirea graduală a regiunilor dermului și hipodermului, cu efecte la nivelul structurilor profunde și superficiale:

 • apare o contracție a fibrelor de colagen și multiplicarea acestora care conduce la fermitate și ameliorarea laxității;
 • țesutul conjunctiv se contractă, ceea ce conduce la ameliorarea conturului cutanat, texturii și arhitecturii diverselor zone corporale;
 • îmbunătățirea circulației și creșterea drenajului fluidelor de la nivelul țesutului adipos determină reducerea edemului, a eritemului și a volumului sau circumferinței regiunii respective.


Aplicabilitate:

 • celulita
 • reducerea grăsimii
 • reducerea porilor
 • tratamente post-liposucție
 • reîntinerirea pielii
 • îmbunătățirea texturii pielii
 • cearcăne

          

Avantajele tratamentului cu Accent XL pentru pacienți:

 • tratament non-invaziv, non-ablativ, fără anestezie;
 • se poate uiliza la nivelul oricărei regiuni a corpului;
 • timp foarte scurt de recuperare post intervenție, practic zero;
 • reacții adverse practic inexistente;
 • poate fi utilizat în orice moment al anului, independent de vârstă și tipul de piele;
 • trateaza eficient problemele de laxitate a tegumentelor determinată de vârstă, expunere la soare sau post interventie chirurgicală (de exemplu liposucție).

Unde se face?

Tratamentul cu Accent XL se face la Academica Aviatorilor.

Vă așteptăm cu drag să ne contactați pe