A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: libraries/Template.php

Line Number: 59

Academica Medical
  
Meniu

Centrul Medical Academica premiat la Innovation Awards in Health 2015

Prima ediție a Galei 'Innovation Awards in Health 2015’ ce a avut loc vineri, 3 aprilie 2015, la Hotelul Howard Johnson din Capitală, a adus în atenția participanților cele mai actuale și relevante inovații din sistemul sanitar din România. 

„Inovația nu ar fi posibilă fără oameni extraordinari și fără eforturile acestora de a face ca lucrurile să se întâmple. Acesta este motivul pentru care alegem să le mulțumim și totodată să îi premiem pe cei care pun pasiune, ambiție, timp și dedicare proiectelor inovatoare în sistemul sanitar, menite să ofere servicii și soluții la cel mai înalt nivel pentru creșterea actului medical și a calității vieții”, au declarat reprezentanții Media Systems Communication (MSC), compania care a organizat evenimentul. 

Dintre cele 11 categorii, la INNOVATION IN HEALTH & PRIVATE MANAGEMENT au fost nominalizate instituțiile, companiile private, precum și profesioniștii din domeniu care și-au adus un aport deosebit prin: investiții în aparatură, echipamente și tehnologii de ultimă ora, atragere de fonduri prin care au dezvoltat centre de excelență, spitale și clinici la standarde internaționale, contribuind astfel la dezvoltarea economiei și la creșterea calității actului medical, în beneficiul pacientului.

Centrul Medical Academica este câștigătorul la subcategoria „Clinici Private” datorită implementării cu succes a conceptului de multidisciplinaritate, concept dezvoltat permanent în cele 3 sedii, acoperind astfel toate nevoile de diagnostic și îngrijiri medicale ale pacienților în sistem ambulatoriu.